Monday, January 27, 2014

Permütasyon ve Kombinasyon Çıkmış Sorular ve Çözümleri

DataIst Eğitim portalındaki arkadaşlar boş durmuyorlar. Günde 12.000'i aşkın ziyaretçi de anlaşılan böyle düşünüyor ki Dataİst en başarılı eğitim kaynağı sitelerinden birisi haline gelemye başladı. Yakın zamanda online test çözme gibi işlevsellikler de kazandıracakalr gibi duruyor siteye. neyse, site reklamı yapmayı bırakalım da keşfettiğimiz son yazıalrından bahsedelim.

Permütasyon ve kombinasyon konusu olasılık teorisinin ve pek çok istatistik analiz teoreminin bel kemiğini oluşturuyor. Bu yüzden permütaayon ve kombinasyon konusunda çıkmış soruları çözmek ve konuyu gerçekten kavramak üniversitede de matematik ile ilişkisi bitmeyecek olan adayalr için geretken de önemli.

İşte bu sebeple aşağıdaki sayfaya bir göz atmanızda fayda olacağını düşünüyorum.

Permütasyon ve Kombinasyon Çıkmış Sorular ve Ayrıntılı Çözümleri

Benzeri bir yazı için:

1 comment:

  1. Permütasyon & Kombinasyon – Konu Anlatımı ve Soru Çözümü
    İlköğretim yıllarınızdan beri başlayan ve hayatınızın her alanında lazım olan permütasyon kombinasyon konusu ile ilgili detaylara bakacağız. Özellikle analitik konuda iyi olanların rahatlıkla yapabileceği, sözel zekası iyi olanların ise biraz da olsa zorlandığı ünite her sene olmasa da bazı problemler ile dolaylı yoldan karşılaşılmaktadır. TYT Matematik permütasyon kombinasyon konu anlatımı içeriklerini iyi şekilde inceleyip, çalıştığınızda...
    permütasyon kombinasyon soru çözümü

    ReplyDelete