Friday, January 24, 2014

YGS matematik denemeleri

Dataıst Eğitim portalında YGS ve LYS sınavlarına hazırlanan adaylara yardımcı olacak kaynakların sunumu hızla devam ediyor. kardeş sitemiz diye söylemiyorum geröekten de piyasadaki en iyi eğitim kaynakları sitelerinden birisi haline geldiler ve hızlarından bir şey kaybetmeden yollarına devam ediyorlar. En son marifetleri gerçekçi bir sınav ortamında adayların matematik hazırlık düzeylerini test edebilmeleri için hazırladıkları YGS Matematik Çözümlü Deneme Testleri. Bu testler sınavda çıkacak konu dağılımı göz önünde bulundurularak hazırlanmış ve tüm soruların ayrıntılı açıklamalı çözümleri ile birlikte verilmiş.
Sınav zamanı yaklaşırken aklımızda tutmamız gereken konulardan birisi de test stratejisi ve tekniğini asla ihmal etmemektir. Sınav hazırlığının en önemli parçalarından birisi de deneme testleri ile gerçeğe yakın bir sınav ortamında performansınızın nasıl olacağını test etmektir. Bu yazıda size üç adet tüm soruları ayrıntılı çözümler ile açıklanmış YGS Matematik Deneme Testi sunuyoruz. Umarız bu testlerden maksimum faydayı sağlarsınız.

YGS Matematik Çözümlü Deneme Testi - 1

YGS Matematik Çözümlü Deneme Testi - 2

YGS Matematik Çözümlü Deneme Testi - 3

Başka konularda denem sınavları çözmek için DataIst Eğitim Portalı'nda Deneme Testleri sayfasına da göz atabilirsiniz. Ya da diğer konularda bilgi almak ve faydalı linklere ulaşmak için Ders İzle bloguna uğrayabilirsiniz.
YGS Matematik çözümlü deneme testlerini çözerken dikkatinizi dağıtacak şeylerden uzak durmayı, kendinize 45-60 dakikalık rahatsız edilmeyeceğiniz bir zaman dilimi yaratmayı, cep telefonunuzu ve dikkatinizi dağıtacak chat ve mesajlaşma programlarını kapatmayı unutmayın. YGS Matematik Deneme Sınavından maksimum faydayı tüm soruları bir oturuşta çözer ve kendinizi gerçekten de sınav ortmanıdaymış gibi hissederseniz sağlarsınız.

No comments:

Post a Comment